top of page
18010671914422357.webp

 

Ik ben Adriana en gefascineerd door ons lichaam en alles wat het ons komt vertellen. Altijd al nieuwsgiering naar de mogelijkheden en de kennis van ons lichaam. Als jonge vrouw tekende ik graag en heb aan de kunstacademie tijdens mijn opleiding tekenkunst - een specialisatiejaar modeltekenen gevolgd. Toen al heel erg geboeid en niet wetend wat het mij in latere fase allemaal qua wijsheden zou aanreiken.

  
Geïntrigeerd door de kracht van zachtheid,  bewust ademen, aanraking en dit als een manier om te nog meer en beter te luisteren naar ons lichaam.

Mijn eerste kennismaking met yoga was gericht op het fysieke lichaam. Vanuit de iets meer Yang vorm van Hatha Yoga ging met de jaren mijn interesse geleidelijk uit naar de meer verstilde vormen van Yin, Restoratieve, trauma sensitieve yoga en meditatie en het laatste jaar tevens lichaamsmassage. 

Restoratieve yoga en massage zijn een manier om met bewuste aandacht, verbinding te maken met wat zich onder de oppervlakte bevindt, klaar is om aan ons te worden getoond en om zelf te voelen en ervaren. 
Bij elke sessie werk ik graag met natuurlijke oliën, etherische olie en muziek om je naar een rustgevende status te brengen. 

Ik voel mij vereerd om je te begeleiden in een diepe rust met restoratieve yoga en massage en ik vind het waardevol om ruimte te maken en op zoek te gaan naar meer verbinding, verstilling, ontspanning en reset. 

Je bent heel welkom voor een sessie voor jou alleen in mijn praktijk bij Yoga Zuid in Antwerpen of op een van de workshops. 

Liefs, Adriana  

20210613_051111_edited.jpg

Opleidingen en ervaringen 

Verdiepingscursus massage + acupressuurpunten - Raak Raakt - 2024 
Massageopleiding - Raak Raakt - 2023

Workshop Trauma-informed basics bij Klub Kalm - 2023 

Trauma Healing Yoga - Anouk Prop - 2022


Restorative yoga bij Stefanie Durieux - 2021

Yin Yoga en meridianen bij Isabel Dobbelaere - 2018

Hatha Yoga opleiding/Swami Sivananda, Yoga Onderwijs Bob Somers - 2015

​​

Reiki Flow I en II - Usui-Tibetan bij Stefanie Durieux - 2022

Chakra Transformatie bij Stefanie Durieux - 2022

  • Instagram
20240614_183600.jpg
bottom of page