top of page
20220814_054953.jpg

YOGA

Lichaamstherapie

YIN YOGA

Yin Yoga staat voor traagheid en ontspanning. De houdingen worden langer aangehouden. Door het uitoefenen van een milde stretch bereik je het bindweefsel in de diepere lagen van je lichaam. Yin yoga stimuleert je meridianen en organen en leert je ruimte ervaren in je lichaam.

RESTORATIVE YOGA

Restorative yoga is de yoga van diepe rust en ontspanning. Bij de houdingen ligt de nadruk op het ontspannen en het openen van het lichaam, niet op het uitrekken van bepaalde gebieden. In de houdingen maken we gebruik van bolsters, dekens, steunblokken en oogkussens. Restorative yoga is voor iedereen toegankelijk en geschikt als kennismaking met yoga.

HATHA YOGA

In de Hatha yoga lessen werken we aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Je ontwikkelt een krachtig lichaam terwijl je tegelijkertijd ontspanning kunt toelaten. De combinatie van verschillende houdingen en ademhalingsoefeningen maakt dat je geest tot rust komt en je lichaamshouding verbetert en spanningsklachten verzachten.

TRAUMA SENSITIVE YOGA

In een subtiele flow van zachte, ontspannende en toegankelijke bewegingen word je uitgenodigd om je aandacht naar binnen te keren en veilig lichamelijke sensaties en gevoelens waar te nemen binnen jouw grenzen. Je ontwikkelt het besef dat je zelf invloed kan uitoefenen op wat je doet en hoe je je daarbij voelt.  
Trauma Sensitieve Yoga kan helpen om je geest te kalmeren en een gevoel van veiligheid terug te krijgen.

Aanbod: Lessen
bottom of page