top of page
Reiki-genezing

ENERGIEWERK 

Reiki

Reiki 

Reiki is een Japanse naam voor een genezende en ontspannende techniek die je levensenergie vrij doet stromen. Ons lichaam bestaat uit energie en hoe vrijer die energie vloeit of hoe meer deze in balans is, hoe beter we ons fysiek en emotioneel zullen voelen.


Hoe werkt het?

Ons lichaam is op zich een zelfgenezend systeem. Maar onder langdurige stress of trauma gaat ons lichaam in een fight or flight modus en vergeet het als het ware om zichzelf te genezen. Energiewerk door Reiki werkt door de stress te verminderen en daarom ons parasympatisch zenuwstelsel ofwel de rest en digest modus te activeren. In deze diepe rust en ontspanning kan het lichaam en geest het zelfherstellende vermogen aanspreken, wordt de balans hersteld en kan er verzachting plaatsvinden op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Effect van een sessie: 

De reiki sessie kan je mooie inzichten en inspiratie geven voor je dagelijks leven. 

  • vermindert fysieke pijn en ongemak

  • versterkt je immuunsysteem

  • kalmeert de geest en helpt je te slapen

  • verhoogt je intuïtie en creativiteit  

  • een heerlijk ontspannend zelfzorg-moment en een luistermoment voor je lichaam


Hoe?
De energetische behandeling gebeurt via een zachte aanraking. Het Usui Reiki systeem kent een aantal basisposities van handoplegging op het hoofd, de keel, het hart, de navel, sacrum, benen en voeten. Tijdens de sessie scan ik het lichaam door de verschillende posities aan te raken en zo op zoek te gaan naar aandachtspunten.

Duur sessie: 1uur 15 minuten 

Prijs: 60 euro 

Reiki: Lessen
bottom of page